Viktig å vite

Før du skal ut og reise kan det være mye du lurer på. Her har vi derfor samlet det meste av det som er verdt å vite, både før og etter din reise. Informasjonen er inndelt i kategorier som du finner i menyen nedenfor.

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her, kan du gjerne kontakte oss på info@vitalreiser.no eller på tlf. 56 57 47 50

Kun fly

Ved kjøp av kun flyreise: 24 timer før hjemreise må du kontakte vårt servicekontor for å få bekreftet at det ikke er endringer i avgangstiden for flyet. Kontakt reiseleder ved ankomst til reisemålet dersom du har spørsmål om hjemreisen. Kjøp av kun flybilletter omfattes verken av Lov om pakkereiser eller Alminnelige vilkår for pakkereiser. Tilslutningsreise eller tilbud som kunden gjør seg nytte av under oppholdet, inngår ikke som en del av avtalen før flyreisen. Ut og hjemreise må foretas i overensstemmelse med billetten. Dersom du ikke benytter utreise fra Norge, mister du retten til hjemreisen så sant ikke annet er avtalt og skriftlig bekreftet av Vitalreiser. Ubenyttet del av reisen refunderes ikke.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.