Viktig å vite

Før du skal ut og reise kan det være mye du lurer på. Her har vi derfor samlet det meste av det som er verdt å vite, både før og etter din reise. Informasjonen er inndelt i kategorier som du finner i menyen nedenfor.

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her, kan du gjerne kontakte oss på info@vitalreiser.no eller på tlf. 56 57 47 50

Verdisaker og deponering

På de fleste bosteder finnes det safe/oppbevaringsbokser for verdisaker. Vi anbefaler deg å leie en deponeringsboks under oppholdet.

Noen hotell tar en avgift for deponering som betales i resepsjonen. Leie av oppbevaringsbokser er en avtale mellom hotellet og gjest.

Ved skade, innbrudd, etc. er Vitalreiser ikke økonomisk ansvarlig. Tenk på at reiseforsikringen ofte har en øvre grense for erstatning hvis man skulle være uheldig å  bli frastjålet noe. Se derfor over din reiseforsikring før du reiser.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.