Viktig å vite

Før du skal ut og reise kan det være mye du lurer på. Her har vi derfor samlet det meste av det som er verdt å vite, både før og etter din reise. Informasjonen er inndelt i kategorier som du finner i menyen nedenfor.

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her, kan du gjerne kontakte oss på info@vitalreiser.no eller på tlf. 56 57 47 50

Betaling online

Det er enkelt å betale din reise online på Vitalreiser.
Du logger deg inn på din reise ved å trykke på “Min reise”.
Logg deg deretter inn på din bestilling ved bruk av bookingnummer og passord.

Kortbetaling
Å betale med norske kredittkort på vitalreiser.no, er en trygg betalingsform. Kortbetalinger online skjer i samarbeid med Nets.
Internettbetalinger må være sikre. Sikkerheten skal gjelde både deg som kjøper og det selgende firmaet. Nets har utviklet en tjeneste for sikre internettbetalinger. Vi aksepterer VISA, Eurocard og Mastercard.
Betalinger gjort med kort belastes med et gebyr på 0,5% pr. betaling. Gebyret dekker deler av kostnadene Vitalreiser har ved korttransaksjoner. Betalinger gjort med BankAxess og Vipps  har ikke et slikt gebyr.

Nyhet! Betal reisen din med Vipps
Nå kan du betale reisen din med Vipps. Det gjør du ved å logge inn på “Min reise”.
Det er beløpsgrense på betaling med Vipps på NOK 5.500,-
For å betale beløp over 5.500,- må du godkjenne med BankID eller BankID på mobil.
For å betale med Vipps må du ha Vipps-appen på telefonen din.
Det koster ingenting å vippse penger til Vitalreiser.
Det er med andre ord gebyrfritt å betale reisen med Vipps.

BankAxess
Online betaling fra bankkonto.
Med BankAxess kan du handle uten å gi fra deg kortopplysninger. Betaling gjennomføres direkte fra bankkonto, og du godkjenner betalingen med din BankID eller din BankID på mobil. For å benytte BankAxess må du ha BankAxess-avtale med BankID-banken din.
Ikke gebyr for betaling via BankAxess.
Les om BankAxess og se hvilke banker som tilbyr BankAxess her: www.bankaxess.no

Hvilket beløp trekkes fra mitt kort?
Du kan velge om du vil betale depositumet eller hele beløpet som gjenstår. Dersom du vil betale andre beløp, kontakter du oss på telefon 56 57 47 50. Summen som står oppgitt på betalingssiden, gjelder alle reisende på din bestilling.

OBS! Det går ikke å betale med utenlandske kredittkort på vitalreiser.no. Du betaler med kort gjennom å oppgi ditt kortnummer, kortets utløpsdato og CVC/CVV-kode. Transaksjonen kan ta noen minutter, så vær vennlig å vent til beskjeden om at betalingen er gjennomført vises på skjermen.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.