Viktig å vite

Før du skal ut og reise kan det være mye du lurer på. Her har vi derfor samlet det meste av det som er verdt å vite, både før og etter din reise. Informasjonen er inndelt i kategorier som du finner i menyen nedenfor.

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her, kan du gjerne kontakte oss på info@vitalreiser.no eller på tlf. 56 57 47 50

Hotellklassifisering

Hvert hotell og leilighetshotell er klassifisert av respektive lands turistmyndigheter.

Vi har valgt å komplettere hotellbeskrivelsene med vår egen klassifisering i form av soler. I tillegg har vi benyttet oss av et ”+” som viser at et hotell er bedre enn normalt for sin kategori.

Når vi i katalogen beskriver et hotell, sammenligner vi med de rådende forhold på reisemålet, ikke med andre reisemål eller Norge.

I vår klassifisering har vi i tillegg sammenlignet våre egne hoteller på reisemålet opp mot hverandre. Dette innebærer at vår klassifisering kan innebære ulik standard på ulike reisemål.

*          Aller enklest, svært enkel standard, passer for de som synes at standarden er mindre viktig.

**        Enkel mellomklasse, Meget enkelt, men funksjonelt.

***      Mellomklasse. Hoteller med god mellomklasse standard. Her finnes det ofte fasiliteter som resepsjon,                        basseng, bar og oppholdsområder

****    Bedre mellomklasse. Smakfulle hoteller og leilighetshoteller med flere fasiliteter og servicetilbud som                        basseng, restaurant og bar.

*****  Beste bosteder. Høyt servicenivå og all tenkelig komfort. Ofte velkjente førsteklasseshoteller med mange                   fasiliteter.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.