Viktig å vite

Før du skal ut og reise kan det være mye du lurer på. Her har vi derfor samlet det meste av det som er verdt å vite, både før og etter din reise. Informasjonen er inndelt i kategorier som du finner i menyen nedenfor.

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her, kan du gjerne kontakte oss på info@vitalreiser.no eller på tlf. 56 57 47 50

Funksjonshemmede

Flyreisen
Av sikkerhetsmessige grunner har våre samarbeidende flyselskaper bestemmelser om hvor mange funksjonshemmede som kan reise på samme fly.

Det er derfor svært viktig at kunden ved bestilling informerer Vitalreiser dersom man har en eller annen form for funksjonshemming. Dette gjelder også døve, blinde, psykisk utviklingshemmede eller personer som grunnet alder eller sykdom kan ha problemer med å komme seg på eller av flyet.

Våre hotell
En del av våre hotell er tilpasset/delvis tilpasset funksjonshemmede. Spør reisekonsulenten om hotellanbefaling hvis du er usikker. Uspesifiserte reiser anbefales ikke til fysisk og psykisk funksjonshemmede.

På reisemålet
Dersom du ikke klarer deg selv i det daglige, må du ha med egen ledsager. Uspesifiserte reiser anbefales ikke til fysisk og psykisk funksjonshemmede.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.