Viktig å vite

Før du skal ut og reise kan det være mye du lurer på. Her har vi derfor samlet det meste av det som er verdt å vite, både før og etter din reise. Informasjonen er inndelt i kategorier som du finner i menyen nedenfor.

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her, kan du gjerne kontakte oss på info@vitalreiser.no eller på tlf. 56 57 47 50

Lokal mat og drikke

Bakteriefloraen i vann og jordsmonn er annerledes enn hjemme. Ved å ta noen enkle forholdsregler kan man unngå å få ferien ødelagt av såkalt “turistmage” eller andre mer alvorlige infeksjoner.

Mat
På alle våre reisemål er det et godt utvalg av restauranter i nærheten av hotellene som tilbyr god og trygg mat fra både lokalt og internasjonalt kjøkken.
Ellers anbefales det å skylle frukt, bær og rå grønnsaker godt, og å være forsiktig med salater, is, rått kjøtt, kylling og egg.

Drikke
Vi anbefaler at vann kjøpes på flasker, selv om vann fra springen kan drikkes (bør kokes før bruk).
Selv vinterstid er det viktig å få i seg nok væske for å unngå dehydrering.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.