Viktig å vite

Før du skal ut og reise kan det være mye du lurer på. Her har vi derfor samlet det meste av det som er verdt å vite, både før og etter din reise. Informasjonen er inndelt i kategorier som du finner i menyen nedenfor.

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her, kan du gjerne kontakte oss på info@vitalreiser.no eller på tlf. 56 57 47 50

Reklamasjon

Dersom det skulle være noe du ikke er helt fornøyd med på reisemålet, er det viktig at du snarest mulig henvender deg til en av våre reiseledere på stedet.

Vi ønsker å rette opp i feil og mangler i løpet av ditt ferieopphold, så langt det er mulig. Våre reiseledere har trefftider på alle hotellene, og du finner oppslag om dette i resepsjonen på alle våre hoteller.

Skriftlig reklamasjon må være fremsatt til Vitalreiser senest 4 uker etter hjemkomst. Følgende adresser kan benyttes:

Vitalreiser
Postboks 32
5201 Os

info@ktmp.se

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.