Viktig å vite

Før du skal ut og reise kan det være mye du lurer på. Her har vi derfor samlet det meste av det som er verdt å vite, både før og etter din reise. Informasjonen er inndelt i kategorier som du finner i menyen nedenfor.

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her, kan du gjerne kontakte oss på info@vitalreiser.no eller på tlf. 56 57 47 50

Gruppeturer

Vitalreiser samarbeider med frivillige lag og organisasjoner, kommuner og eldreråd om å arrangere hyggelige reiser til varmere strøk for medlemmer og innbyggere. Våre engasjerte og erfarne norske reiseledere sørger for spennende aktiviteter og utflukter.

Våre gruppereiser blir alltid kvalitetssikret i forkant av hver eneste reise.

Dersom du bestiller en reise for din gruppe hos oss, er det vi som lager påmeldingsskjema til gruppemedlemmene og sender ut. Vi holder orden på hele gruppebestillingen og informerer gruppelederen underveis i prosessen.

Det lønner seg ofte å reise flere sammen i en gruppe. Vi tilbyr ulike gruppefordeler avhengig av gruppens størrelse og behov.

Ønsker du tilbud på en gruppereise? 

Kontakt oss på tlf. 56 57 47 50 eller send en e-post til info@ktmp.se.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.