Viktig å vite

Før du skal ut og reise kan det være mye du lurer på. Her har vi derfor samlet det meste av det som er verdt å vite, både før og etter din reise. Informasjonen er inndelt i kategorier som du finner i menyen nedenfor.

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her, kan du gjerne kontakte oss på info@vitalreiser.no eller på tlf. 56 57 47 50

Taxfree

Taxfree
De fleste charterflyselskap Vitalreiser samarbeider tilbyr taxfree-varer til meget gode og konkurransedyktige priser. De flyselskapene som ikke tilbyr forhåndsbestilling, har som regel et godt utvalg av varer ombord. Flyr du med Norwegian Charter eller SAS Charter, er det enkelt og greit å bestille taxfree-varene via nettet. Du kan gjøre det her>>

Taxfreekatalog
Taxfreekatalog blir automatisk tilsendt når reisen er betalt i sin helhet, og det er mer enn 10 dager til avreise. Taxfreekatalog og billett sendes separat til kunder som har bestilt reise med SAS og Norwegian. Øvrige flyselskap har kun salg om bord.

Tollfrie varer
Oversikt over hva du har lov til å bringe med deg, finner du på www.toll.no/. Vitalreiser har intet ansvar i forbindelse med salg av tollfrie varer ombord i flyet, innkjøp foretatt på reisemålet, eller forhåndsbestillinger som foretas. Dette er en avtale som inngås mellom deg og flyselskapet. Husk å kontrollere varene dine før du åpner plomberingen og gi beskjed umiddelbart dersom noe er feil. Ved feil som oppdages i ettertid henviser vi direkte til flyselskapet.

Forhåndsbestilling
Forhåndsbestiller du varer har du flyselskapets omfattende sortiment å velge i, og du får varene dine pakket og levert i stolsetet på utreisen og/eller hjemreisen. Mange av flyselskapene sender ut en katalog med en forhåndsbestillingsliste ca. 3 uker før avreise, og selve bestillingen gjøres stort sett alltid på vitalreiser.no.
Ønsker du å forhåndsbestille varer, ringer eller fakser du listen til flyselskapet (du kan også som oftest bestille på Internett). Du kan også levere inn bestillingslisten for hjemreisen ombord på flyet ved utreise. De fleste flyselskapene vil ha inn forhåndsbestillingen ca. 5 virkedager før avreise. På reiser innenfor EU er det ikke mulig å kjøpe alkohol eller tobakk ombord. Derimot kan man forhåndsbestille alkohol (ikke tobakk). Ved ulike flyselskap på utreise og hjemreise kan det bare forhåndsbestilles varer til utreisen.

Viktig informasjon

Skal du fly videre innenlands, er du selv ansvarlig for at posen med tollfrie varer er forsvarlig lukket. Om bord på flyet må du selv be kabinpersonalet om en ekstra forseglbar pose, slik at kvitteringen blir forseglet inne i posen. Sett deg inn i informasjonen på Inflight Service sine sider under Viktige spørsmål. Les mer her

Vitalreiser har ikke ansvaret for salget av tollfrie varer, eller andre varer ombord. Dette gjelder også for de forhåndsbestillinger som er gjort.
Kjøp ombord er en avtale direkte mellom deg som passasjer og flyselskapet. Sortimentet av varer ved salg ombord er begrenset. Oppdages det feil eller mangler i ettertid ber vi deg ta direkte kontakt med flyselskapet.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.