Viktig å vite

Før du skal ut og reise kan det være mye du lurer på. Her har vi derfor samlet det meste av det som er verdt å vite, både før og etter din reise. Informasjonen er inndelt i kategorier som du finner i menyen nedenfor.

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her, kan du gjerne kontakte oss på info@vitalreiser.no eller på tlf. 56 57 47 50

Flyplassen

Du er selv ansvarlig for å komme til innsjekking og flyavgang i tide, samt å ha med deg gyldig pass og de nødvendige reisedokumenter for å foreta flyreisen.

Innsjekking åpner 2 timer før flyavgang. Absolutt siste innsjekking er 1 time før avgang.

Før flyreisen må alle passasjerer gjennom sikkerhetskontrollen. Vi anbefaler at dette gjøres umiddelbart etter innsjekking. Det kan forekomme noe køer i forbindelse med sikkerhetskontrollen. Spesielt gjelder dette tidspunkt på døgnet hvor det er mange reisende.

I avgangsområdet etter sikkerhetssjekken finner du kafé, tax-free butikk, toaletter og annet servicetilbud.

Du er ansvarlig for å følge flyopprop og annen informasjon som blir gitt over høyttaleranlegget og på informasjonstavler.

Automatisk innsjekking
Hvis du flyr charter med SAS eller Norwegian kan du sjekke inn på selvbetjente innsjekkingsautomater på flyplassen. Automaten skriver ut både boardingkort og bagasjelapper. Den reisende setter selv på sine bagasjelapper, og leverer bagasjen ved skranken som er skiltet med Bagage-Drop og navn på flyselskapet. Ved bagasjelevering viser man sitt pass før man går til sikkerhetskontrollen og angitt utgang. I visse tilfeller må reisende med rullestol sjekke inn på vanlig måte over skranke.

ID-kontroll
I henhold til EU-direktiv har Norge innført krav om ID-kontroll av flypassasjerer ved innsjekking og ombordstigning på flyet. Dette for å sikre at en passasjer som har sjekket inn bagasje også følger med på flyet. Kravet gjelder samtlige utenriksavganger. Husk derfor å alltid ha med pass når du reiser utenfor Norge.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.