Pakkereiser

Når du reiser med Vitalreiser er du i de beste hender.
Våre engasjerte medarbeidere i Norge og i utland arbeider hardt hver dag for å kunne gi Vitalreisers reisende både personlig service og gode, kvalitetssikrende produkter.
Vi synes det er viktig å alltid være tilstede for våre gjester, derfor er våre representanter tilstede allerede på avreiseflyplassen i Norge. Her kan du få assistanse med bagasjen og ikke minst har du noen å kontakte dersom det dukker opp noen spørsmål. På reisemålet vil du oppleve tilstedeværende reiseledere som bryr seg om at du skal ha det bra når du er på ferie.
Trivsel står i sentrum, og på utvalgte hoteller har våre reiseledere tilrettelagt aktiviteter på både dag- og kveldstid. Vi tilbyr også både utflukter og vandreturer.
Vi har plukket ut de beste reisemålene for både avslapping og aktiv ferie. Kanskje vil du kombinere begge deler. Hva med vandring i de naturskjønne Troodosfjellene på Kypros om formiddagen og et deilig bad i det varme Middelhavet på ettermiddagen?

Våre reisemål:
Lanzarote
Kypros
Madeira

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.