Langtidsferie

Kypros og Lanzarote
En Langtidsferie er en mulighet til å ta en pause i livet, og kanskje gjennomføre noe du har drømt om – som å skrive en bok, male litt eller lære deg språk. Reisemåten er unik, og mange som ikke kjenner til den tror at prisene må være feil. Priser som ikke ligger spesielt mye høyere enn det mange må betale for en to-ukers charterreise over jul og nyttår.

Aktiviteter på reisemålet
Vi har ett omfattende aktivitetsprogram som er inkludert i prisen. Eksempler på aktiviteter som du kan delta på er morgentrim, spaserturer, dans og underholding.

Service fra Vitalreisers personale
Våre reiseledere vil gjøre sitt beste for at du skal trives og finnes alltid i nærheten av deg. Reiser du alene tar de gjerne kontakt med deg daglig. Naturligvis arrangerer vi guidede utflukter.

Bedret livskvalitet i varmen
Til Kypros tilbyr vi en og to ukers reiser fra oktober til november og mars til april– en mulighet til å få en forsmak på langtidsferie.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.