Gruppereiser

Våre Gruppereiser

Er dere et lag, en forening eller bare flere som ønsker å reise sammen?  Både små og store grupper er velkommen hos oss.
Det er mange fordeler med å reise flere sammen.  Ikke minst er det sosialt, trygt og komfortabelt.  Ved større bestillinger kan dere få både ekstra hjelp til planlegging, annonsering i lokalavisen og andre gode økonomiske fordeler  –  avhengig av gruppens størrelse og behov.
Dersom du ønsker å foreta en større bestilling hos oss, gjør vi alt som skal til for at du skal få en enklest mulig oppgave som gruppeleder.  Det er vi som lager påmeldingsskjema til medlemmene og sender ut etter liste fra deg.  Alle kan melde seg på til oss, og det er vi som holder orden på hele bestillingen, tar imot betaling fra hver enkelt og informerer deg underveis i hele prosessen.
Vi kommer gjerne en tur til din forening for å presentere turen med hyggelige bilder fra varmere strøk, og vi forteller om de mange muligheter for trivsel og hyggelig fellesskap som finnes på våre reisemål.
I tillegg organiserer vi gjerne felles busstransport fra hjemstedet til avreiseflyplassen, slik at man skal slippe å tenke på hvordan man skal komme seg frem og tilbake når man vil på tur.

Noen av våre samarbeidspartnere
Turlag, frivilligsentraler, kommuner, vennegjenger, storfamilier, samt andre lag og organisasjoner.

Velger du en Gruppereise med Vitalreiser, er du i de beste hender!

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.