Stavanger og Flor & Fjære, 25. – 28. mai program

På oppfordring fra våre kunder har vi laget turen der vi blant annet skal besøke øya Sør-Hidle og Flor & Fjære, denne blomsterparken i havgapet som alle snakker om.  Et besøk her begynner med en behagelig båttur som etterfølges av omvisning i den bugnende parken og en påfølgende middag i fantastisk vakre omgivelser.  Dette blir garantert årets mest fargerike opplevelse!

Vi skal oppleve Stavanger i 4 dager fra byens fineste hotell, nyoppussede Radisson Blue Atlantic, som ligger midt i sentrum.  Programmet inneholder både felles vandringer, utflukter med buss i området utenfor byen og selvsagt blir det også tid til å oppleve byen på egenhånd.

INFORMASJON OM TUREN

Turen går med buss fra Bergen, og vi følger E39 til Stavanger.  Her bor vi 3 døgn på Radisson Blue Atlantic Hotell.  På hjemveien tar vi turen innom Haugesund og en lunch på Scandic Maritim Hotell før vi setter kursen mot Bergen.

Pris pr. person kr. 7.790,- (tillegg for enkeltrom kr. 1.500,-)

Inkludert i prisen er bussreise tur-retur Stavanger, 3 overnattinger med frokost og 2 middag på hotellet, Kåseri med aperitif og påfølgende utflukt med båt til Flor & Fjære med middag, utflukt med buss til regionen rundt Stavanger med lunchstopp på Jæren, samt lunch i Haugesund på veien tilbake til Bergen.

Vi tar smittevern på alvor og sørger for at våre leverandører følger lokale myndigheters krav.  Våre erfarne reiseledere ser til at trygghet og smittevern blir ivaretatt under hele reisen.

Våre populære reiseledere gleder seg til å få vise deg Stavanger, og lover som vanlig høy trivselsfaktor!

Tirsdag, 25.05.21

11.00 Avreise med buss fra Bergen.  Reiselederne ønsker velkommen på tur!

12.00 Ankomst Halhjem og fergen tar oss till Sandvikvåg. Videre går ferden via Stord og med enda en ferg til vi når Stavanger utpå ettermiddagen.

16.00 Ankomst Stavanger og innsjekk på Radisson Blue Atlantic Hotel.

19.00 Felles middag

Onsdag 26.05.21

Frokost

10.00 Da er det på tide å utforske byens sentrum til fots, og vi får oss litt trim med å vandre noen runder rundt Breiavatnet. Deretter blir det egen tid til lunch og litt hvile før ettermidagens utflukt.

14.30 Vi møtes i resepsjonen og går samlet gjennom sentrum og bort til «Hansenhjørnet».I de interessante, gamle bygninge blir vi tatt imot av Lauritz Hansen som vil fortelle oss om Stavangers historie. Hans famlile har drevet forretningsvirksomhet i byen over 300 år. Deretter spaserer vi til Strandkaien der båten har avgang til Sør-Hidle kl. 16.30. Nå venter en helaften på vakre Flor& Fjære, med omvisning og vandring i vakre hager. Det hele toppes med nydelig middag før båten tar oss tilbake. Hele utflukten tar 5 timer, så vi er tilbake til hotellet ca. kl. 21.30.

Torsdag, 27.05.21

Frokost

10.00 Heldagsutflukt med buss til interessante og flotte områder rundt Stavanger. Et høydepunkt blir lunchstopp på gamle Hå Prestegard med landskapet og strendene på Jæren. På hjemveien svinger vi innom utsalget til Sandnes Garn, der de har så mye mer enn rimelig garn. Tilbake til hotellet ca. kl. 17.00.

19.00 Felles middag på hotellet

 

Fredag, 28.05.21

Frokost

10.30 Avreise. Vi sier takk for denne gang, Stavanger, og setter kursen hjemover via Haugesund.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.