Bussreise til Hardanger og Voss – Program

HYGGETUR TIL HARDANGER OG VOSS,
HØSTFARGER I FJELLET! 
07. – 10. SEPTEMBER
Vi i Vitalreiser vil nok en gang ta våre gjester med på tur, denne gang til Voss og Hardanger, i det vi vet at høsten her hjemme kan bli lang.  Med begynnende vakre høstfarger tror vi tidspunktet er det rette for en god opplevelse, sammen med våre hyggelige reiseledere.

Avgang fra Blomsterpaviljongen ved Busstasjonen i Bergen tirsdag den 7. september kl. 10.00,  hvor vi kjører gjennom vakker vestlandsnatur mot Ulvik.  I Ulvik inntar vi det meget gode Brakanes Hotel for lunch. Et besøk i vakre Hardanger er heller ikke komplett uten en tur innom ciderruten, så etter lunch kjører vi til Syse Gard noen minutter unna for cidersmaking. Syse Gard er en familiebedrift som formidler gårdsdrift med fokus på dyrking og foredling av frukt og bær, samt sau. Vi får en billedfremvisning og fortelling fra gården gjennom fem generasjoner, og vi får smake på noe av det gården produserer. Mulighet til å kjøpe fra utvalget som gården produserer.

Tidlig ettermiddag kjører vi mot Voss, hvor vi blir ønsket velkommen på Park Hotel Vossevangen, hvor vi skal bo i tre netter. Vi møtes til aperitiff kl. 19.00, middag en halv time senere, og samles etter middag til koselig samvær sammen med reiselederne.  Hotellet vil være vår base de neste dagene, og husk også hotellet har Nord Europas beste vinkjeller som er anerkjent langt utover Norges grenser!

Onsdag har vi en flott dag på Voss, hvor vi etter frokost vil tilby en tur med den nye Gondolbanen til Hanguren, ca 820 moh. På toppen er der restaurant hvor man kan kjøpe en kopp kaffe eller en forfriskning.  Prisen her er kr 265 per person, påmelding må vi faktisk ha i bussen fra Bergen etter vi har forlatt Ulvik. Etter lunch på vårt hotell vil vi tilby en rolig spasertur i Prestegardsskogen.  Aperitiff igjen kl. 19.00, middag 19.30, og nok en kveld med sosialt samvær sammen med reiselederne.

Torsdag etter frokost inviterer vi på tur til Gudvangen, passerer Stalheim på veien, ned den vakre Nærøydalen mot Gudvangen. Her besøker vi først vikingbyen Njardarheimr, en autentisk landsby som viser hvordan vikingene levde for 1000 år siden da Gudvangen fikk sitt navn. Landsbyen har mer enn 1500 m3 med bygninger, alle utskjæringene har en unik design basert på funn fra vikingtiden. Etter omvisning i vikingbyen inntar vi vår lunch i Gudvangen, før vi returnerer til Voss på ettermiddagen. Ettermiddag til fri disposisjon.

Også siste dagen har vi inkludert en aperitiff kl. 19.00, før vi får vår avslutningsmiddag og etterfølgende samling til sosialt samvær på Park Hotel Vossevangen.

Fredag etter frokost er det hjemreise, vi starter fra Voss kl. 11.00 og regner med å være tilbake i Bergen ca. kl. 12.30

Pris per person i dobbeltrom er kr. 5590,- (tillegg for enkeltrom kr 750,-)

Inkludert i prisen er buss tur/retur Voss, tre døgn med frokost og middag, 3 x lunch og 3 x aperitiff, cidersmaking samt utflukt til Gudvangen.

Våre erfarne reiseledere ser også denne gang til at trygghet og smittevern blir ivaretatt under hele reisen!

Vær hjertelig velkommen på tur med Vitalreiser!

 

 

 

 

 

 

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.