Bussreise til Hardanger og Voss – Program

Vi gjentar suksessen med tur til Hardanger og Voss, og sammen med våre populære reiseledere setter vi opp en ny og utvidet reise i april.
Buss fra Bergen, denne gang via vakre Ulvik i Hardanger, med lunch på Brakanes Hotell og besøk på Syse Gard.
Deretter går turen til Park Hotell Vossevangen der vi skal bo i 3 døgn.  Her blir det herlige måltider og hyggelig, sosialt samvær.  En av dagene blir det utflukt til Gudvangen med besøk i Vikinglandsbyen.

Pris pr. person kr. 5.590,- (tillegg for enkeltrom kr. 750,-).

Inkludert i prisen er overnatting i 3 døgn med frokost og middag, 3 x lunch, 3 x aperitif, sidersmaking og vår reiselederservice.

Begrenset antall plasser, så her gjelder «først-til-mølla-prinsippet».
Vi tar smittevern på alvor og sørger for at våre leverandører følger lokale myndigheters krav.  Våre erfarne reiseledere ser til at trygghet og smittevern blir ivaretatt under hele reisen.

Vi lover høy trivselsfaktor!

Bestilling gjøres ved å ringe direkte til oss, tlf. 56 57 47 50.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.