I tillegg til reiser presentert i katalogen/prislisten kan det fra tid til annen skje at vi selger “restplasser” med uspesifisert bosted. Disse reisene er ikke en vanlig pakkereise som er rabattert, men et tilbud til deg som ikke stiller krav til innkvartering. For disse reisene gjelder særskilte reisevilkår.

Puerto Calero vandring

Vakre Puerto Calero ligger idyllisk til, ca. fire og en halv kilometer syd for Puerto del Carmen. Båthavnen blir på folkemunne populært kalt for “millionærhavnen.”

Les mer

Vakre Puerto Calero ligger idyllisk til, ca. fire og en halv kilometer syd for Puerto del Carmen. Båthavnen blir på folkemunne populært kalt for “millionærhavnen.”
Her finner vi alt fra små trivelige restauranter til eksklusive designerbutikker.
Vi starter i gamlebyen og går langs kysten inn til Puerto Calero.
Underveis passerer vi en grøft der det blir litt trappegang.
Fotomotivene er mange. Ved nedgangen til havnen står det blå havet og de hvite husene i stor kontrast til den spesielle naturen.
Vel fremme i Puerto Calero er resten av dagen deres. Noen velger å spise lunsj, andre velger shopping, eller å bare rusle rundt.
For hjemturen finnes det flere valgmuligheter. Man kan gå tilbake, eller man kan velge taxi, buss eller taxibåt.

Vi anbefaler taxibåten til Puerto del Carmen. En unik mulighet til å få se Lanzarote fra sjøsiden.

Pris:  5€ til felles taxi. Hjemreisen betales på egenhånd.

Opplev vår naboøy Fuerteventura

Med sine fantastiske hvite strender der hemmeligheten bak hvitfargen ligger i selve sandkornene, ønsker mektige Fuerteventura oss velkommen.

Les mer

Med sine fantastiske hvite strender der hemmeligheten bak hvitfargen ligger i selve sandkornene, ønsker mektige Fuerteventura oss velkommen.
Etter en busstur ned til Lanzarotes sydligste by, Playa Blanca, går ferden videre til sjøs. Nyt overfarten i en stødig glassbunnbåt, enten under åpen himmel fra tak-dekket, eller i den romslige salongen innendørs.
Fra fargerike Corralejo kjører vi til Las Dunas, (Sanddynene), før vi ender opp på en av Fuerteventuras fantastiske strender.
I løpet av formiddagen nyter vi en nydelig felles lunsj på en trivelig strandrestaurant.
Tilbake i Corralejo får vi tid til å utforske byens spennende gater på egenhånd, før båten går tilbake til Lanzarote.

Vi er hjemme ved hotellet rundt kl. 19:00.  Pris: Voksne 53€, Barn 30€.

Opplevelsestur

Vi starter dagen med en tur gjennom Lanzarotes kanskje mest spennende landskap, nasjonalparken Timanfaya.

Les mer

Vi starter dagen med en tur gjennom Lanzarotes kanskje mest spennende landskap, nasjonalparken Timanfaya. Her besøker vi et vulkansenter som gir oss muligheten til å kjenne på følelsen av et “riktig vulkanutbrudd.”
Ferden går videre til Lanzarotes kjente vindistrikt, La Geria, og her gjør vi et stopp på en sjarmerende vinbodega. Vi får smake på nydelig lokalprodusert vin, og vi anbefaler spesielt vinen fra druesorten Malvasia, som området er spesielt kjent for.
Neste stopp er Monumento del Campecino, jordbruksmonumentet som øyas store sønn – arkitekt og kunstner, Cesar Manrique, fikk laget til ære for bøndene på Lanzarote. Her ligger også bondemuseet som gir oss et innblikk i hvordan folk levde i tidligere tider.
Turens siste stoppested blir i hovedstaden Arrecife. Her kan vi bli med reiselederen inn til idylliske El Charco del Gines, eller kanskje noen vil rusle rundt i den nye båthavna Marina de Arrecife.  Vi er hjemme ved hotellet rundt kl.14:00.

Pris: Voksne 25€, Barn 15€.

Vandring til vulkanen Guatizea

I den lille byen Montaña Blanca, ligger vulkanen Guatizea. Med sine ca. 500 meter, er  den lett å få øye på blant små hvite hus i den idylliske småbyen.

Les mer

I den lille byen Montaña Blanca, ligger vulkanen Guatizea. Med sine ca. 500 meter, er  den lett å få øye på blant små hvite hus i den idylliske småbyen.
Vi kjører med taxi gjennom hele byen og stopper høyt oppe ved vulkanen, med utsikt over vindristiktet La Geria, og vi kan skimte de røde Timanfaya-vulkanene i det fjerne. Vi vandrer på en gammel asfaltvei gjennom landbrukslandskap med vingårder på begge sider. Her kan vi se små pittoreske gårdsbruk i det svarte lavalandskapet.
Utsikten på denne turen er helt fantastisk, og vi får se både Monumento del Campecino, Famara-klippene og den gamle hovedstaden Teguise.
Etter en stund tar vi av til en liten grusvei som fører oss til et punkt hvor vi får se innsiden av den gamle vulkanen. Lenger oppe tar vi nok et fotostopp, for da åpner landskapet seg og vi har utsikt over San Bartolome, hovedstaden Arrecife, Playa Honda med flyplassen, og Puerto del Carmen.

Turen tar ca. 2 og en halv time, og vi tar taxi begge veier.  Pris: 15€ .

Vulkanen El Cuervo vandring

Som en del av vårt aktivitetsprogram arrangerer vi to utflukter til vulkanene El Cuervo og Guatizea sammen med våre norske reiseledere. Det eneste du som Vitalreisers kunde betaler for, er transport.

Les mer

Vulkanen El Cuervo befinner seg inne i nasjonalparken Timanfaya, nær vindristiktet La Geria. Landskapet her er veldig dramatisk og naturen består av tykk lava og svart vulkansk aske. El Cuervo var en svært aktiv vulkan, og var med på å bidra til det store askelaget på Lanzarote.
Vi starter turen med 10-15 minutters gange fra parkeringsplassen og til foten av vulkanen. Før vi går inn i selve krateret, tar vi oss en tur rundt basen på vulkanen hvor vi kan nyte de store kontrastene mellom den svarte lavaen, den blå himmelen, den gule mosen og de grønne plantene som trives i dette landskapet. Under denne rundturen får man også muligheten til å se ildfjellet Montaña del Fuego i det fjerne.
Stien ned til krateret er bred, lett å gå på og nivåforskjellen er kun 15 meter. Nede i krateret tar vi oss tid til en liten kaffepause. Her kan man også benytte anledningen til å ta en del bilder før vi vandrer opp igjen, og vender tilbake til parkeringsplassen der taxien står og venter.

Turen tar ca. 2 og en halv time, og vi tar taxi begge veier.

Pris: 15€.

La Graciosa

Rett nord for Lanzarote ligger den minste av alle bebodde kanariøyer; La Graciosa. Her finner du små gater av sand og et liv som minner om en svunnen tid. Et besøk her er som balsam for sjelen.

Les mer

Rett nord for Lanzarote ligger den minste av alle bebodde kanariøyer; La Graciosa. Her finner du små gater av sand og et liv som minner om en svunnen tid. Et besøk her er som balsam for sjelen.
Vi reiser med buss opp til Orzola, og deretter med båt. Turen tar ca. 30 minutter, og under båtturen kan vi beundre klippene på Lanzarotes nordspiss. Vel ute på Graciosa velger du selv hvordan du ønsker å bruke dagen. Guiden er behjelpelig med informasjon og spørsmål.
Kanskje du blir med på Catamaranen som seiler rundt ved de vakre strendene, eller hva med en jeep-taxi som kjører deg rundt i urørte landskap.
Nyt atmosfæren på en lokal kafè, vandre barfot i strandkanten eller bare kjenne på hvordan tiden står stille. Valgmulighetene er uendelige.
En ting er sikkert – La Graciosa lar ingen bli uberørt og de fleste vil ønske seg tilbake. Utenfor turismens fotspor og et av Europas største marinereservat.

Vi er hjemme ved hotellet rundt kl. 18:00.  Pris: Voksne 29€, Barn 20€

Markedstur til Teguise

Teguise var den gamle hovedstaden på Lanzarote fram til 1852, og er et av de største kulturelle turist senter på øya. Byens gater med sine palasser, kloster og torg, vitner om en lang historie. Teguise ligger 10 km fra kysten, og ca 220 meter over havet.

Les mer

Teguise var den gamle hovedstaden på Lanzarote frem til 1852, og er et av de største kulturelle turistsentrene på øya. Byens gater med sine palasser, kloster og torg, vitner om en lang historie.
Hvis du ønsker å oppleve et av kanariøyenes beste marked, blir du med oss til Teguise på søndag.
Markedet tiltrekker seg et yrende folkeliv. Her kan du kjøpe håndverk, tekstiler, dekorasjoner og all verdens kuriositeter. Dette er det perfekte stedet for å kjøpe gaver med hjem. Her finnes mange små kafeer og barer hvor du får kjøpt tapas og andre typiske småretter. Samtidig kan du nyte musikk, for eksempel panfløyte eller folklore fra Lanzarote.
I tillegg til markedet har Teguise mange flotte severdigheter. Opplev  borgen Santa Barbara, tempelmuseet eller den nydelige kirken.     Teguise har noe for enhver smak. Bli med og opplev stemningen.

Vi er hjemme ved hotellet rundt kl. 13:30.  Pris: Voksne 15€ , Barn 10€.

Les mer om Uspesifisert bosted
a) Informasjon om bosted vil bli gitt ved ankomst på reisemålet. Dette skjer som regel etter at personalet har betjent våre gjester med spesifisert bosted. b) Det benyttes også hotell, pensjonater og leiligheter som ikke inngår i vårt ordinære program og katalog. Bostedet kan befinne seg i hvilket som helst område på det aktuelle reisemålet, også områder som ikke er presentert i katalogen (dersom ikke annet er spesifisert på billetten). Innkvarteringen er ofte av meget enkel standard og spesielle ønsker noteres ikke. Rommene/leilighetene er vanligvis beregnet for 2 personer eventuelle ekstrasenger. Størrelse på rom/leiligheter kan variere. Reiser flere i følge og står oppført på flere billetter kan vi ikke garantere at alle får bo på samme hotell eller område. c) Flytting kan forekomme en eller flere ganger i løpet av oppholdet. d) Måltider, rengjøring, oppvask og forbruksartikler som rengjøringsmidler og toalettpair er ikke inkludert, servicetilbudet (reiseledere, utflukter etc.) kan være begrenset. Informasjon og oppslagstavler finnes på våre ordinære hotell. e) Betegnelsen dusj/wc kan også bety bad/wc. f) På en del hotell kan visse dobbeltrom være utsyrt med en grand-lit/dobbeltseng. Denne er noe smalere enn en normal dobbeltseng og har vanligvis felles sengtøy for to personer. g) Ved denne type reiser er det ikke mulig å forhåndsvarsle om eventuelle støykilder (byggearbeider/barer e.l.). Reisende som stiller krav til kvalitet og komfort anbefales ikke å velge uspesifisert innkvartering. Det samme gjelder reisende med gangbesvær eller handikap, samt reisende med barn. Det tas ingen spesielle hensyn ved tildeling av bosted. Ønsker man å flytte til et annet bosted (forutsatt at det finnes ledige alternativ) beregnes tillegget i henhold til differansen mellom den aktuelle prisen på bostedet man flytter til og grunnprisen på reisen man har kjøpt. Dette betales på reisemålet. Vær oppmerksom på at også avbestillingsgebyr for hotellet man flytter fra ofte kommer i tillegg. Kontroller alltid at billetten stemmer overens med det du har bestilt.

Bestill din reise

Ingen reiser funnet
Prisene kan endre seg helt frem til du har fullført bestillingen.
Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.