Til høsten kan du sjekke inn på et helt nyrenovert Sunwing Sandy Bay Beach. Alt fra resepsjonen og leilighetene til loungen og showbaren har fått en skikkelig oppgradering.
Her bor du virkelig komfortabelt, nær havet og den lange strandpromenaden. Hotellområdet er grønt og frodig, og de lave bygningene gir deg følelsen av å bo i en rolig landsby. På hotellets tiltalende bassengområde finner du et godt tilbud av solsenger og parasoller, og ikke minst flere bassenger.

Her kan du velge mellom to av Kypros’ beste strender: Sandy Bay og Nissi Beach, som ligger rett ved hotellet.
De nyrenoverte leilighetene  holder en høy standard.
Vitalreisers reiseledere gir deg et variert og innholdsrikt ukeprogram.

AirconditionJa
KjøleskapJa
TVJa
BassengJa, 1 oppvarmet
BarnebassengNei
Etasjer2
HeisNei
ResepsjonJa, 24 timer
BarJa
RestaurantJa
SentralvarmeJa, varmluft
Rengjøring på rommet5 dager/uke
Safe på rommetJa, gratis
Lokalt sentrum2,3 km
Strand50-100 m
InternettGratis WiFi på hele anlegget
Famagusta og Salamis

Bli med på besøk til Famagusta med sine mange gjemte skatter.

Les mer

På denne turen reiser vi over til den nordlige delen av Kypros og besøker de to byene Salamis og Famagusta. På veien besøker vi først kirken for St. Barnabas som var grunnleggeren av Kypros’ ortodokse kirke. Han led martyrdøden her i år 52 og kirken er reist i hans minne.
Så tar vi for oss byen Salamis som ble grunnlagt rett etter den trojanske krig. Byen er kjent for fantastiske arkeologiske utgravninger, og vi tar oss tid til å vandre rundt i disse.
Neste stopp er vakre Famagusta, mest kjent som «Spøkelsesbyen» etter okkupasjonen i 1974. Byen er delt i to, en moderne og bebodd del samt en okkupert og forlatt del.  I Famagusta blir det tid på egenhånd. Vi anbefaler et besøk i den gotiske kirken San Nicolas som i dag er en moské, det er også tid for shopping og kafe-besøk.
På returen passerer vi den okkuperte delen av byen, «Spøkelsesbyen», for å ta den i nærmere øyesyn videre mot grensen før vi returnerer til Agia Napa.

Varighet: Halvdagsutflukt
Pris: Euro 38,00

Kyrenia – Bellapais

Bli med til den okkuperte delen av Kypros.

Les mer

Det er ikke så mange år siden det ble åpnet opp for å passere grensen mellom Sør- og Nordkypros. På denne utflukten besøker vi noen av de vakreste stedene på den nordlige, tyrkiskokkuperte delen av øya. Vi drar først til den idylliske havnebyen Kyrenia hvor du får tid på egenhånd til å rusle rundt. Sammen besøker vi også Kyrenias landemerke, den store borgen som også huser restene etter verdens eldste skip, det 2300 år gamle Kyreniaskipet.
Vi drar først til fjellandsbyen Bellapais hvor vi får omvisning i klosteret med samme navn. Klosteret er et gotisk mesterverk fra 1200-tallet og er et virkelig flott skue.
Neste stop er den idylliske havnebyen Kyrenia hvor du får tid på egenhånd til å rusle rundt. Sammen besøker vi også Kyrenias landemerke, den store borgen som også huser restene etter verdens eldste skip, det 2300 år gamle Kyreniaskipet.
På tilbaketuren mot Agia Napa har vi en times stopp i Famagusta hvor du får tid til både litt shopping og en kaffepause om du vil. NB: På denne utflukten er det nødvendig å medbringe pass.

Varighet: Heldagsutflukt
Pris: Euro 55,00 inkludert lunsj.

Machairas kloster og Lefkara

Lefkara er kjent for sin billedskjønne arkitektur, kniplingsarbeider og håndlagede sølvarbeider.

Les mer

Denne heldagsutflukten tar oss til Lefkaraområdet. Første stopp gjør vi i den gamle landsbyen Fikardou som er kjent for sitt trearbeide og arkitektur fra det 16- århundre. Deretter drar vi opp i fjellene for å besøke Machairas Kloster. I år 1148 ble klosteret grunnlagt av to munker etter at det berømte ikonet av Jomfru Maria, trolig malt av evangelisten St. Lukas, var blitt funnet i dette området.
Vi stopper så for lunsj på Marias Restaurant i den vakre landsbyen Vavatsinia.
Etter lunsj er det tid for byen Lefkara som er kjent for sin billedskjønne arkitektur, kniplingsarbeider og håndlagede sølvarbeider.

Varighet: Heldagsutflukt
Pris: Euro 50,00 inkludert lunsj.

Pafos og Kourion

Reiser man på utflukt til Pafos, vil hovedtemaet være Kypros sin gamle historie og legender fra den greske mytologien.

Les mer

På denne utflukten vil vi utforske legender og historie på den vakreste delen av Kypros – Kypros vestkyst. På vei mot Paphos er vårt første stopp i den gamle byen Kourion. Her finnes et flott amfiteater hvor vi får en omvisning. Vi lar oss også imponere av den fantastiske utsikten og den vakre mosaikken som har gjort dette stedet til et av de mest besøkte på hele Kypros.
Videre kjører vi til Afrodites Klippe, hvor Kjærlighetsgudinnen Afrodite etter sigende skal ha steget opp fra bølgene.
Videre er det byen Paphos som står for tur. I Oldtiden var Paphos hovedstad på Kypros i mer enn 600 år, og den arkeologiske arven er av en slik art at UNESCO har satt hele byen på sin verdensarvliste. I bydelen Kato Paphos vil vi se både St. Solomoni-katakombene og pilegrimsmålet St. Paul-pilaren hvor apostelen Paulus ble pisket da han evangeliserte på øya i år 45.
Neste stopp er Dionysos Hus hvor vi får beundre en rekke velbevarte mosaikker som beskriver scener fra gresk mytologi.  Deretter har du litt tid på egenhånd, enten du vil vandre rundt i det vakre havneområdet, eller slå deg ned på en taverna for en hyggelig lunsj.
Til sist, på tilbaketuren, stopper vi for en tradisjonell Kypriotisk lunsj i den pittoreske landsbyen Kuklia.

Varighet: Heldagsutflukt
Pris: Euro 55,00, inkludert lunsj

Pitsilisa-området og Agros
Les mer

På denne utflukten reiser vi til en del av Troodosfjellene som kalles for Pitsilia-området. Der skal vi besøke landsbyen Agros hvor det spesielle «Rosevannet» produseres. Vi får også se og lære mer om hvilke ulike produkter som lages av rosevannet.
Deretter kjører vi videre til et område hvor det lages spesielle frukter, pølser, røkt skinke og andre spesialiteter.
Etter disse besøkene kjører vi til en koselig restaurant for en god lunsj.

Varighet: Heldagsutflukt
Pris: Euro 50,00 inkludert lunsj

Røde landsbyer, Xylofago Taverna

Inkl. meze og dans

Les mer

Vi starter fra Agia Napa og kjører mot Kapp Greco naturpark. Her besøker vi den lille kirken Ayii Anargyri, og hører om dens historie. Neste stopp er en lokal fabrikk i Paralimni som lager masse flott tradisjonell keramikk. På veien videre mot De Røde Byene får du mulighet til å se “Spøkelsesbyen” Famagusta på avstand. I De Røde Byene, som har fått navnet sitt fra det røde jordsmonnet på denne delen av Kypros, ser vi på den lokale arkitekturen.
Deretter kjører vi til landsbyen Xylofago og Klokkos Taverna for å nyte det kypriotiske festmåltidet «Meze». Her blir det god mat, vin og dans!

Varighet: Kveldsutflukt
Pris: Euro 37,00 meze, drikke og dans.

Tochni, vingården Christudia og broderimuseum
Les mer

Halvveis mellom Larnaca og Limassol finner du landsbyen Tochni. I følge gammel religion er dette en av de eldste byene på Kypros, med en historie som går langt mer enn 1000 år – kanskje så mye som 2000 år tilbake.  I Tochni besøker vi den ortodokse kirken av St. Constantina og Helena. En vakker kirke rekonstruert på ruinene av den gamle latinske kirken. Kirken er også – spesielt nok – bygget over en bro, hvor saget sier at St. Helena bragte med seg et stykke av det hellige korset da hun returnerte fra Det Hellige Land.
Vi drar så til vingården Ktima Christoudia hvor vi får en innføring i vinproduksjon. Selvsagt får vi også smake på noen av de ulike vinsortene som lages på gården, samt diverse søtsaker som også produseres av druene.
I Landsbyen Kato Drys besøker vi et Broderimuseum, beliggende i et 300 år gammel tradisjonelt Kypriotisk hus. Her lærer vi mer om Kypros’ kultur og hvordan Kypriotene levde før i tiden.

Varighet : Halvdagsutflukt
Pris: Euro 30,00 inkl. vinsmakning

Vandretur i Artemis stien, Troodos

Artemis-stien, kanskje den beste turstien på Kypros, er oppkalt etter Diana – den gamle skogsgudinnen.

Les mer

Artemis-stien, kanskje den beste turstien på Kypros, er oppkalt etter Diana – den gamle skogsgudinnen. Det er lett å forstå hvorfor gudinnen satte stor pris på de naturlige, sorte
furuskogsområdene i Troodos-fjellene på Kypros som denne stien snor seg gjennom på vei til Mount Olympus. Høydepunkter langs stien inkluderer de sorte furutrærne, fantastisk utsikt mot landsbyen Prodromos, Kykkos kloster og ruinene av festningsverkene bygget under den venetianske okkupasjonen.
Etter turen vil vi besøke den tradisjonelle landsbyen Omodos hvor vi spiser en deilig lunsj.

 Varighet: Heldagsutflukt
Pris: Euro 50,00 inkudert lunsj

Denne turen avhenger av vær og føreforhold i Troodosfjellene.

Vintur Omodos & Troodosfjellene

Bli med til Kypros sitt hjerte!

Les mer

Fra Agia Napa går turen retning Limassol og første stopp på denne utflukten er den gamle greske byen Kourion. Her finnes et flott amfiteater hvor vi får en omvisning. Vi lar oss også imponere av den fantastiske utsikten og den vakre mosaikken.
Vi reiser videre mot Troodosfjellene og tar sikte på en liten vakker landsby som heter Omodos. Denne pittoreske byen er senteret for Kypros’ vinproduksjon og får du høre mer om prosessen ved vinlaging. Du får også prøvesmake flere typer vin for å finne din favoritt. Vi besøker også klosteret ”Holy Cross” som ligger sentralt i landsbyen. Når vi rusler rundt i sentrum har vi god tid til å stikke innom de mange koselige butikkene, besøke den gamle vinpressen, eller bare sette oss ned å se på dagliglivet i Omodos.
Til sist besøker en hyggelig taverna hvor vi spiser deilig mat og nyter atmosfæren under de store tuntrærne.                                 

Varighet: Heldagsutflukt
Pris: Euro 50,00 inkludert lunsj

Hotellhagen innbyr til trivelig opphold og sosialt samvær.

Lekkert og innbydende bassengområde.

Sandy Bay Beach.

En god start på dagen er en morgentur langs stranden.

Bassengområde i delikate omgivelser.

Resepsjons- og lobbyområdet er både lyst og trivelig.

I lobbyen finnes også muligheter for datakommunikasjon.

Herlig å hvile her etter en svømmetur.

Her er det godt å være!

Slappe av og bare lese en bok.......

En dukkert her gjør godt for både kropp og sjel.

Nyrenovert byggning

Nyrenovert leilighet

Nyrenovert leilighet

I hotellets trimrom finnes det meste av moderne utstyr.

Hva med et slag sjakk i solen?

Nyrenovert

Bli med på aktiviteter - her er et stort aktivitetsprogram!

Aktivitetene innbyr til sosialt fellesskap og hyggelig stemning.

Her er forskjellige aktivitetstilbud og du velger selv hva du vil være med på.

Minigolf er også populært og her finnes mange baner.

Hotellet har egen bane som kan benyttes til mange forskjellige aktiviteter.

I hotellets egen butikk får du alt du trenger - det er et lite supermarked.

Det er godt med rykende ferske bakervarer fra hotellets butikk.

Butikken har godt utvalg og det bugner av frukt og grønt.

Bestill din reise


Avreiser lør 12-10-2024

Sunwing Sandy Bay Beach
Totalpris for 2 voksne
1-romsleilighet med balkong. For 2 personer.
-
-
2-roms leilighet med balkong. For 2 personer.
-
2-romsleilighet med terrasse. For 2 personer.
-
-
2-romsl tilpasset bevegelseshemmede. For 2 personer.
-
-
Prisene kan endre seg helt frem til du har fullført bestillingen.
Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.