I et rolig område av Terracina finner du dette idylliske leilighetshotellet. Poseidon har en perfekt beliggenhet kun 50 meter fra Terracinas 5 km lange sandstrand. Hotellet er formet som et skip, med bassengområdet og tilhørende solsenger i front – omringet av en koselig hage med blomster og gressplener. Hotellets restaurant serverer frokost og enklere måltider. Poseidon har en vennlig atmosfære og et gjestfritt personale. De koselige leilighetene er små, men velholdte, med balkong eller markterrasse. I nærheten finnes tennisbane, restauranter og barer.

AirconditionJa, innen 15 sep.
KjøleskapJa
TVJa
BassengJa
BarnebassengJa
Etasjer2
HeisJa
Resepsjon24 timer
BarJa
RestaurantSnackbar
Rengjøring på rommet6 dgr/uke
Safe på rommetJa, ca 160,- /uke
Lokalt sentrum400 m
Strand50 m
InternettGratis WiFi på hele hotellet
Roma

Alle veier fører til Rom, også fra Terracina. Colosseum, Fontana di Trevi, Spansketrappen, St Peterskirken, Pantheon og Piazza Venezia – se flere av historiens mesterverk på en dag!

Les mer

Kun 10 mil fra Terracina finner vi det som en gang var Romerrikets sentrum. På denne heldagsutflukten tar vi deg med til noen av antikkens underverk. Der er umulig å rekke over alt på en dag, men vi har plukket ut det beste. Vi tar oss rundt med buss i den fascinerende byen, der hvert gatehjørne gjemmer rester fra det gamle imperiet. Vi passerer de romerske badene, Circus Maximus, den gamle bymuren og tempelet til ære for de gamle romerske gudene. Bussen kjører forbi Colosseum og stopper ved Piazza Venezia. Derfra går vi til Kapitolhøyden med utsikt over Forum Romanum. Vi går videre for å se på den berømte Fontana di Trevi, deretter Pantheon og den mektige Spansketrappen. Lunsj spiser vi på en typisk romersk restaurant. Vi stopper også ved den katolske kirkens sentrum; Vatikanet med Petersplassen og den enorme kirken San Pietro før vi returnerer til Terracina. Utflukten inkluderer lunsj.
Heldagsutflukt.

Pompeii/Napoli

Tenk at du i det ene øyeblikket står og lager mat, før du i det neste er på flukt. Dette hendte tusentalls mennesker da vulkanen Vesuvius fikk sitt utbrudd for nærmere 2000 år siden.

Les mer

Pompeii var et livlig romersk sentrum frem til år 79 da Vesuvius fikk utbrudd og hele befolkningen måtte flykte fra den brennende asken. Byen ble fullstendig begravd og lå i en Tornerosesøvn i mer enn 1000 år. På denne utflukten har du mulighet til å se plassen hvor dramatikken utspant seg. Pompeii stammer fra 700 år f.Kr da grekerne anla byen. I de siste årene var det en romersk koloni, som gjennom årene vokste til en stor og fremtredende handelsby for så å forsvinne under asken. Byen gjenfinnes først på slutten av 1700-tallet da utgravningene begynte. Etter den uforglemmelige opplevelsen fortsetter vi til toppen av Vesuvius, som er Europas mest aktive vulkan.
Pris inkludert lunsj, ca. 640,-.

Orienteringstur

På denne bussutflukten viser vi deg de beste Terracina og nærområdet har å by på.

Les mer

Deler av turen går til fots i sentrum av Terracina. Vår reiseleder gir deg nyttige tips om restauranter, shopping og severdigheter samt forteller litt om det vi passerer underveis. Mot slutten av turen kjører vi til en nydelig vingård utenfor sentrum. Her blir det smaksprøver på både vått og tørt.
Halvdagsutflukt.

Bestill din reise

Ingen reiser funnet
Prisene kan endre seg helt frem til du har fullført bestillingen.
Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.