Om du allerede har et sted å bo eller foretrekker å reise rundt i ferien din, er dette det perfekte valget for deg.
På hver avgang har vi et begrenset antall plasser tilgjengelig.
Vi tilbyr også rimelige enviesbilletteter fra og til til flere av våre populære reisemål.

Det finnes ingen utflukter for dette hotellet.

Les mer om Kun fly
Vitalreiser selger flybilletter til de fleste av våre charterreisemål. Dette innebærer flyreise uten bosted, busstransport, mat på flyet eller innsjekket bagasje. Det er et begrenset antall billetter pr. flyavgang. Ved kjøp av våre tur/retur reiser må man benytte utreisen, ellers vil hjemreisen bli kansellert. (Dette gjelder for øvrig både ved bestilling av reise med hotell og kun flyreise). Endringer i flytidene kan forekomme. Blir avreisetiden endret, sendes informasjon om dette til det mobilnummer som er registrert i bestillingen. Det er derfor viktig at du sjekker at riktig mobiltelefonnummer er registrert, og at du har med denne mobiltelefonen på reisen. Mat om bord på flyet er ikke inkludert Mat om bord på flyet kan kjøpes ved bestilling av reisen. Bagasje er ikke inkludert. Du kan betale avgift for ett kolli bagasje ved bestilling av reisen. Transfer er ikke inkludert, og kan kjøpes ved bestilling av reisen. Vær oppmerksom på at kun flybilletter ikke omfattes av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet. Alminnelige vilkår for pakkereiser får derfor ikke anvendelse ved kjøp av kun flybilletter. Vitalreiser kan innstille flyvninger uten erstatningsansvar dersom det er for få påmeldte på en enkelt avgang eller en serie avganger, dersom Vitalreiser har meddelt de reisende om innstillingen minimum to uker før avgang. Videre kan Vitalreiser innstille en flyvning uten erstatningsansvar dersom det foreligger hindringer utenfor Vitalreisers kontroll og som Vitalreiser med rimelighet ikke kunne ventes å ha kjent til eller tatt i betraktning da avtalen ble inngått. Slike hindringer kan være krig eller krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer eller annet som kan likestilles med dette. Ved innstilte flyvninger tilbakebetales det innbetalte beløpet.

Bestill din reise

Ingen reiser funnet
Prisene kan endre seg helt frem til du har fullført bestillingen.
Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.