Corona Mar er et hyggelig leilighetsanlegg beliggende i rolige omgivelser rett i nærheten av sjømannskirka i Puerto del Carmen. Dette er et populært område da det er sentrumsnært og alle fasiliteter finnes i gåavstand fra anlegget. Strandpromenaden med all dens tilbud av butikker, restauranter og barer ligger kun et steinkast unna. Fra Corona Mar er det ca 3 km til Matagorda der våre aktiviteter finner sted.

KjøleskapJa
TVJa
BassengJa
BarnebassengJa
Etasjer2
HeisNei
ResepsjonJa
BarNei
RestaurantNei
Rengjøring på rommetJa, 3 dgr/uke
Safe på rommetJa, avgift
Lokalt sentrum300 m
Strand600 m
InternettJa, gratis
Internett på rommeneJa, avgift
Markedstur til Teguise

Teguise var den gamle hovedstaden på Lanzarote fram til 1852, og er et av de største kulturelle turist senter på øya. Byens gater med sine palasser, kloster og torg, vitner om en lang historie. Teguise ligger 10 km fra kysten, og ca 220 meter over havet.

Les mer

Teguise var den gamle hovedstaden på Lanzarote frem til 1852, og er et av de største kulturelle turistsentrene på øya. Byens gater med sine palasser, kloster og torg, vitner om en lang historie.
Hvis du ønsker å oppleve et av kanariøyenes beste marked, blir du med oss til Teguise på søndag.
Markedet tiltrekker seg et yrende folkeliv. Her kan du kjøpe håndverk, tekstiler, dekorasjoner og all verdens kuriositeter. Dette er det perfekte stedet for å kjøpe gaver med hjem. Her finnes mange små kafeer og barer hvor du får kjøpt tapas og andre typiske småretter. Samtidig kan du nyte musikk, for eksempel panfløyte eller folklore fra Lanzarote.
I tillegg til markedet har Teguise mange flotte severdigheter. Opplev  borgen Santa Barbara, tempelmuseet eller den nydelige kirken.     Teguise har noe for enhver smak. Bli med og opplev stemningen.

Vi er hjemme ved hotellet rundt kl. 13:30.  Pris: Voksne 15€ , Barn 10€.

La Graciosa

Rett nord for Lanzarote ligger den minste av alle bebodde kanariøyer; La Graciosa. Her finner du små gater av sand og et liv som minner om en svunnen tid. Et besøk her er som balsam for sjelen.

Les mer

Rett nord for Lanzarote ligger den minste av alle bebodde kanariøyer; La Graciosa. Her finner du små gater av sand og et liv som minner om en svunnen tid. Et besøk her er som balsam for sjelen.
Vi reiser med buss opp til Orzola, og deretter med båt. Turen tar ca. 30 minutter, og under båtturen kan vi beundre klippene på Lanzarotes nordspiss. Vel ute på Graciosa velger du selv hvordan du ønsker å bruke dagen. Guiden er behjelpelig med informasjon og spørsmål.
Kanskje du blir med på Catamaranen som seiler rundt ved de vakre strendene, eller hva med en jeep-taxi som kjører deg rundt i urørte landskap.
Nyt atmosfæren på en lokal kafè, vandre barfot i strandkanten eller bare kjenne på hvordan tiden står stille. Valgmulighetene er uendelige.
En ting er sikkert – La Graciosa lar ingen bli uberørt og de fleste vil ønske seg tilbake. Utenfor turismens fotspor og et av Europas største marinereservat.

Vi er hjemme ved hotellet rundt kl. 18:00.  Pris: Voksne 29€, Barn 20€

Vulkanen El Cuervo vandring

Som en del av vårt aktivitetsprogram arrangerer vi to utflukter til vulkanene El Cuervo og Guatizea sammen med våre norske reiseledere. Det eneste du som Vitalreisers kunde betaler for, er transport.

Les mer

Vulkanen El Cuervo befinner seg inne i nasjonalparken Timanfaya, nær vindristiktet La Geria. Landskapet her er veldig dramatisk og naturen består av tykk lava og svart vulkansk aske. El Cuervo var en svært aktiv vulkan, og var med på å bidra til det store askelaget på Lanzarote.
Vi starter turen med 10-15 minutters gange fra parkeringsplassen og til foten av vulkanen. Før vi går inn i selve krateret, tar vi oss en tur rundt basen på vulkanen hvor vi kan nyte de store kontrastene mellom den svarte lavaen, den blå himmelen, den gule mosen og de grønne plantene som trives i dette landskapet. Under denne rundturen får man også muligheten til å se ildfjellet Montaña del Fuego i det fjerne.
Stien ned til krateret er bred, lett å gå på og nivåforskjellen er kun 15 meter. Nede i krateret tar vi oss tid til en liten kaffepause. Her kan man også benytte anledningen til å ta en del bilder før vi vandrer opp igjen, og vender tilbake til parkeringsplassen der taxien står og venter.

Turen tar ca. 2 og en halv time, og vi tar taxi begge veier.

Pris: 15€.

Vandring til vulkanen Guatizea

I den lille byen Montaña Blanca, ligger vulkanen Guatizea. Med sine ca. 500 meter, er  den lett å få øye på blant små hvite hus i den idylliske småbyen.

Les mer

I den lille byen Montaña Blanca, ligger vulkanen Guatizea. Med sine ca. 500 meter, er  den lett å få øye på blant små hvite hus i den idylliske småbyen.
Vi kjører med taxi gjennom hele byen og stopper høyt oppe ved vulkanen, med utsikt over vindristiktet La Geria, og vi kan skimte de røde Timanfaya-vulkanene i det fjerne. Vi vandrer på en gammel asfaltvei gjennom landbrukslandskap med vingårder på begge sider. Her kan vi se små pittoreske gårdsbruk i det svarte lavalandskapet.
Utsikten på denne turen er helt fantastisk, og vi får se både Monumento del Campecino, Famara-klippene og den gamle hovedstaden Teguise.
Etter en stund tar vi av til en liten grusvei som fører oss til et punkt hvor vi får se innsiden av den gamle vulkanen. Lenger oppe tar vi nok et fotostopp, for da åpner landskapet seg og vi har utsikt over San Bartolome, hovedstaden Arrecife, Playa Honda med flyplassen, og Puerto del Carmen.

Turen tar ca. 2 og en halv time, og vi tar taxi begge veier.  Pris: 15€ .

Bestill din reise

Ingen reiser funnet
Prisene kan endre seg helt frem til du har fullført bestillingen.
Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.