Casas Heddy er et praktfullt ferieanlegg, beliggende i utkanten av Puerto del Carmen.
Hotellanlegget er på 25 mål og består av hovedbygning med stor terrasse og 76 rom som er fordelt på området i små bungalower.  Noen er spesielt tilpasset rullestolbrukere og de fleste befinner seg på bakkenivå.

Fellesområder
Casas Heddy har et 300 kvm stort oppvarmet utendørs basseng, og et hyggelig bassengområde.
I den nyrenoverte poolbaren tilbys snacks og småretter, samt et utvalg av drikke.
Restauranten er spanskinspirert og hyggelig, og her serveres både frokost og middag – måltider som for øvrig er inkludert i oppholdet.
Casas Heddy er et ferie- og helsesenter der alt er lagt til rette for fysisk og medisinsk fremgang.

Aktiviteter
Økt fysisk aktivitet gir ofte bedre livskvalitet, og derfor innbyr Casas Heddy til treningsøkter flere ganger i uken.  Det kan være aktiviteter som sirkeltrening, styrketrening, bassengtrim, morgentrim, balansetrening, tilpassede gåturer og artrosetrening.  Under oppholdet kan man lære personlig tilpassede øvelser som man kan gjøre selv, også når man er kommet hjem.  Utflukter arrangeres flere ganger i uken, og det samme gjelder kveldsunderholdning.  Utfluktene skjer i trygge former med norsk guide og egen buss tilpasset rullestolbrukere.
Casas Heddy byr også på minigolf, bocciabane, hesteskobane, bordtennisbord, basketballkurv og dartskiver – alt for at du skal trives.  Aktivitetsledere er behjelpelige og er å finne rundt bassenget til bestemte tider.
På de fleste aktivitetene er rullestol ingen hindring.  På Casas Heddy finnes hjelpemidler til utleie.  Her formidles også utleie av elektriske stoler og scootere.
De som har behov for hjelp til daglige gjøremål, må ha med egen ledsager eller assistent under oppholdet.

Fysioterapi og sykepleiertjeneste
I tillegg til en velutstyrt fysioterapiavdeling som tilbyr behandling etter gjeldende regler for refusjon hos HELFO, har anlegget et velværetilbud med ansikts- og kroppsbehandlinger samt egen frisørsalong.
I tillegg kan også sykepleiertjeneste tilbys som en betalt tjeneste etter behov.
Om natten er hvilende nattevakt tilgjengelig om noe akutt oppstår.  Det er tilgang på spansk/engelsktalende lege dersom det er behov for det.
Casas Heddy er et herlig ferieparadis, med et vakkert område der det er anlagt jevne veier som gjør det lett for alle å ferdes.

AirconditionJa
KjøleskapJa
TVJa
BassengJa
BarnebassengNei
Etasjer1-2
HeisNei
ResepsjonJa
BarJa
RestaurantJa
Rengjøring på rommet5 dager/uke
Lokalt sentrum2 km
Strand3 km
InternettGratis WiFi

Det finnes ingen utflukter for dette hotellet.

Bestill din reise


Avreiser lør 04-03-2023

Casas Heddy
Totalpris for 2 voksne
Dobbeltrom. For 2 personer. Halvpensjon inkludert.
-
-
Prisene kan endre seg helt frem til du har fullført bestillingen.
Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.