Casas Heddy Ferie & Helsesenter ønsker å være en ledende aktør innen helse, fitness og velvære.
Hotellanlegget, beliggende i utkanten av Puerto del Carmen på Lanzarote, er på hele 25 mål og består av hovedbygning med stor terrasse og 76 rom som er fordelt på området i små bungalower.
Noen er spesielt tilpasset rullestolbrukere og de fleste boenhetene befinner seg på bakkenivå.
De romslige gangveiene på området er uten hindringer og viser vei til både minimarked, helse- og velværesenter, restaurant og et fantastisk utendørsbasseng som holder 26 grader året rundt.
Anlegget har det siste året gjennomgått en renovering og oppgradering både når det gjelder gjesterom og en helt ny og lekker restaurant ved bassenget.  Det legges vekt på å bevare stedets unike og gode atmosfære som er bygget på anleggets 45 års historie.

Fellesområder
Casas Heddy har et 300 kvm stort oppvarmet utendørs basseng, og et hyggelig bassengområde omkranset av blomster, trær og busker.  I restauranten serveres kortreist middelhavsmat, basert på sunne og næringsrike ingredienser.  Å spise balansert og variert kombinert med fysisk aktivitet, gir positiv energi og velvære.  En ny kombinert restaurant- og poolbar er åpen på dagtid og tilbyr et utvalg av lunchretter, snacks og drikkevarer for salg.  Baren er åpen hver kveld, og det er underholdning ute på terrassen de fleste kvelder i uken.

Aktiviteter
Fysisk aktivitet gir velvære og overskudd, fremmer helse, bedrer humøret, gir energi og reduserer stress.  Nettopp derfor innbyr Casas Heddy til treningsøkter flere ganger i uken.
Med programmer innen helse, trening, velvære, fysioterapi og rehabilitering innbyr stedet til unike muligheter for revitalisering og forbedring av livskvalitet.
Det arrangeres også utflukter under oppholdet, og disse skjer i trygge former med norsk guide.
På Casas Heddy finner du også minigolf, bocciabane, hesteskobane, bordtennisbord, basketballkurv og dartskiver – alt for at du skal trives.  Aktivitetsledere er behjelpelig og er å finne rundt bassenget til bestemte tider.  På de fleste aktivitetene er rullestol ingen hindring.  Her finnes også hjelpemidler til utlån, samt utleie av elektriske stoler og scootere.  De som har behov for hjelp til daglige gjøremål, må ha med egen ledsager eller assistent under oppholdet.

Fysioterapi og sykepleiertjeneste
I tillegg til en velutstyrt fysioterapiavdeling som tilbyr behandling etter gjeldende regler for refusjon hos HELFO, har anlegget et velværetilbud med ansikts- og kroppsbehandlinger samt egen frisørsalong.
I tillegg kan også sykepleiertjeneste tilbys som en betalt tjeneste etter behov.
Om natten er hvilende nattevakt tilgjengelig om noe akutt oppstår.  Det er tilgang på spansk/engelsktalende lege dersom det er behov for det.
Casas Heddy er et herlig ferieparadis, med et vakkert område der det er anlagt jevne veier som gjør det lett for alle å ferdes.

AirconditionJa
KjøleskapJa
TVJa
BassengJa
BarnebassengNei
Etasjer1-2
HeisNei
ResepsjonJa
BarJa
RestaurantJa
Rengjøring på rommet5 dager/uke
Lokalt sentrum2 km
Strand3 km
InternettGratis WiFi

Det finnes ingen utflukter for dette hotellet.

Bestill din reise


Avreiser lør 22-10-2022

Casas Heddy
Totalpris for 2 voksne
Dobbeltrom. For 2 personer. Halvpensjon inkludert.
Enkeltrom. For 1 person. Halvpensjon inkludert.
Trippelrom. For 3 personer. Halvpensjon inkludert.
-
-
Prisene kan endre seg helt frem til du har fullført bestillingen.
Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.