Lanzarote

LANZAROTE
Puerto del Carmen er Lanzarotes største ferieby. Her ligger mange fine, naturlige sandstrender – ypperlig for bading, lange spaserturer på morgenen eller en koselig kveldstur med besøk på ett av de mange serveringsstedene du finner langs strandpromenaden.

Les mer ›
Kypros

KYPROS
Middelhavsøya med Europas reneste badevann. Med sine 330 regnfrie dager i året kan vi så godt som garantere deg en solrik ferie på Kypros.

Les mer ›
Mat- og Vinreise til Tarragona

Bli med til Tarragona – Catalonias ukjente perle!

Synes du at maten utgjør en stor del av reiseopplevelsen? Liker du å smake på lokale råvarer?
Vi har også valgt ut spennende spisesteder. Den fantastiske byen Tarragona er utgangspunkt for våre utflukter.
Vi besøker den familiedrevne vingården Mas Blanch i Jove hvor de produserer økologiske viner i naturskjønne omgivelser.
Det blir vandring på historiske stier til en av Catalonias vakreste byer Siurana, som ligger på en klippe med fantastisk utsikt.
Og selvfølgelig skal vi til olivenlunden til Santiago, reisens høydepunkt for mange. Her får vi lære mer om olivenolje og får servert et rustikt måltid i olivenlunden.
Vi bor flott på H10 Imperial Tarraco, hotellet er nyoppusset og har en fantastisk beliggenhet rett ved gamlebyen, og med nydelig utsikt over Middelhavet

Les mer>>

Les mer ›
Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.