Viktig informasjon før du skal reise!

Oppdatert 07.06.2022
Kypros og Spania har ikke lenger noen innreisekrav. Det betyr at du verken trenger gyldig koronasertifikat eller fylle ut innreiseskjema for å reise til Spania. Dette gjelder for alle – uansett om du er fullvaksinert eller ikke.


 

Flyplassen og flyet
Fra og med 16. mai er det ikke lenger påbud om å bruke munnbind på flyplassen eller om bord i flyet når du reiser innenfor EU. Allikevel kan det være enkelte flyselskap og flyplasser som fortsatt krever at du bruker munnbind, derfor anbefaler vi at du alltid har munnbind med i håndbagasjen. SAS, Norwegian og Widerøe har alle opphevet munnbindpåbudet.

Busstransport mellom flyplass og hotell samt utfluktsbusser
Alle passasjerer fra fylte 6 år må bruke munnbind om bord på bussen.

Reisemålet
Det er ikke lenger obligatorisk med munnbind på offentlige steder innendørs, bortsett fra på sykehus og på offentlige transportmidler (gjelder fra og med 6 år).

Hotellet
Det er ikke lenger obligatorisk med munnbind på hotellområdet.

 

Husk at det er du som reisende som er ansvarlig for å holde deg oppdatert på både nasjonale og lokale regler, samt å sørge for at du har den nødvendig dokumentasjon

 

 

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.