Stemningsrapport fra Lanzarote

Puerto del Carmen 18.mars 2022 Mabel er mangeårig leder av vårt servicekontor på Lanzarote.  Hun ble fastboende på øya for over tretti år siden og kjenner derfor Lanzarote godt. Hun sier: “Noe av det beste med Lanzarote er den avslappende stemningen. Til og med i de travleste turistområdene går alt rolig og bedagelig for seg. Det er sjelden man møter på plagsomme selgere eller innkastere, og lokalbefolkningen er både vennlige og høflige. Lille men unike Lanzarote har utrolig mye å by på. En av mine favoritt turer er å gå langs kysten fra gamlebyen i Puerto del Carmen ned til den flotte og eksklusive  marinaen Puerto Calero. Her finnes en lett blanding av imponerende sportsbåter og restauranter for hver en smak. For de som ønsker å fortsette turen, ligger Playa Quemada, en liten perle av en landsby, bare 4-5 km unna. En annen favoritt er å få med seg den vakre solnedgangen fra en lokal terrasse på strandpromenaden. Når det gjelder korona situasjonen her på Lanzarote, føler vi oss trygge! Selv om vi har smitte også her,lever vi ganske normalt bare ved å overholde noen få men effektive regler. Vi ser en økende tendens på at våre gjester vil forlenge oppholdet sitt her hos oss, da de føler seg tryggere her enn hjemme i Norge. Vi bruker munnbind  inne på butikker, kjøpesenter,banker og offentlig transport. På alle våre hotell tar de alle forhåndsregler i forbindelse med korona, veldig alvorlig. Alle rutiner er skjerpet slik at våre gjester kan føle seg trygge hele tiden. På hotell restauranten kan det være lurt å reservere bord da bare en del av kapasiteten er i bruk. Det vil være større avstand mellom solsengene rundt bassengene. Lanzarote har mange og flotte strender, og flere av de mest populære, finner dere langs strandpromenaden i nærområdet. De strendene som har solsenger bruker ikke alle da de holder større avstand mellom sengene. Shopping tilbudet er stort på Lanzarote. I tillegg til moderne kjøpesentere finnes det utallige butikker langs promenaden. De aller fleste tar både kontanter og kort. Håndsprit dispensere er tilgjengelig over alt. På restauranter kan munnbindet taes av når man sitter ved bordet. Også her vil det være større avstand mellom bordene. Både ute og innekapasiteten varierer utifra smitte situasjoen. På mange steder vil man få en QR kode for å skanne inn menyen, men en del steder har også menykart om man spør. Ellers ser vi tydelig at Lanzarote er helt tilbake til normalen. Yrende folkeliv og glade mennesker over alt.
Dette sier Åse og Atle Vangen på Hotell Costa Sal: “Vi har reist mye,men ingen steder fasinerer oss mer en Lanzarote. Vi kommer alltid tilbake hit! Vi føler oss trygge og godt i varetatt av Vitalreiser sine positive reiseledere. Arkitekturen er fantastisk. Små hvite landsbyer med frodige vekster som vokser rett opp fra svart lavasand. Korte avstander til alt. Vi liker å gå  lange turer samt nyte god mat å drikke, og her får vi dekket alle behovene. Lanzarote er uten tvil øya vår!”

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.