Om du allerede har et sted å bo eller foretrekker å reise rundt i ferien din, er dette det perfekte valget for deg.
På hver avgang har vi et begrenset antall plasser tilgjengelig.
Ved kjøp av kun flyreise: 24 timer før hjemreise må du kontakte vårt servicekontor for å få bekreftet at det ikke har vært endringer i avgangstiden for flyet. Kontakt reiseleder ved ankomst reisemålet dersom du har spørsmål om hjemreisen. Kjøp av kun flybilletter omfattes verken av Lov om pakkereiser eller Alminnelige vilkår for pakkereiser. Tilslutningsreise eller tilbud som kunden gjør seg nytte av under oppholdet, inngår ikke som en del av avtalen om flyreisen. Ut og hjemreise må foretas i overensstemmelse med billetten. Dersom du ikke benytter utreise fra Norge, mister du retten til hjemreisen så sant ikke annet er avtalt og skriftlig bekreftet av Vitalreiser. Ubenyttet del av reisen refunderes ikke, og hele reisen anses som avbestilt.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.