Viktig å vite

Før du skal ut og reise kan det være mye du lurer på. Her har vi derfor samlet det meste av det som er verdt å vite, både før og etter din reise. Informasjonen er inndelt i kategorier som du finner i menyen nedenfor.

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her, kan du gjerne kontakte oss på info@vitalreiser.no eller på tlf. 56 57 47 50

Uspesifiserte reiser

I tillegg til reiser presentert kan det fra tid til annen skje at vi selger “restplasser” med uspesifisert bosted. Disse reisene er ikke en vanlig pakkereise som er rabattert, men et tilbud til deg som ikke stiller krav til innkvartering. For disse reisene gjelder særskilte reisevilkår:

a) Informasjon om bosted vil bli gitt ved ankomst på reisemålet. Dette skjer som regel etter at personalet har betjent våre gjester med spesifisert bosted.
b) Det benyttes også hotell, pensjonater og leiligheter som ikke inngår i vårt ordinære program og katalog. Bostedet kan befinne seg i hvilket som helst område på det aktuelle reisemålet, også områder som ikke er presentert i katalogen (dersom ikke annet er spesifisert på billetten). Innkvarteringen er ofte av meget enkel standard og spesielle ønsker noteres ikke. Rommene/leilighetene er vanligvis beregnet for 2 personer pluss eventuelle ekstrasenger. Størrelse på rom/leiligheter kan variere. Reiser flere i følge og står oppført på flere billetter kan vi ikke garantere at alle får bo på samme hotell eller område.
c) Flytting kan forekomme en eller flere ganger i løpet av oppholdet.
d) Måltider, rengjøring, oppvask og forbruksartikler som rengjøringsmidler er ikke inkludert, servicetilbudet (reiseledere, utflukter etc.) kan være begrenset. Informasjon og oppslagstavler finnes på våre ordinære hotell.
e) Betegnelsen dusj/wc kan også bety bad/wc.
f) På en del hotell kan visse dobbeltrom være utstyrt med en grand-lit/dobbeltseng. Denne er noe smalere enn en normal dobbeltseng og har vanligvis felles sengtøy for to personer.
g) For uspesifiserte reiser er det ikke mulig å forhåndsvarsle om eventuelle støykilder (byggearbeider/barer e.l.).

Reisende som stiller krav til kvalitet og komfort anbefales ikke å velge uspesifisert innkvartering. Det samme gjelder reisende med gangbesvær eller handikap, samt reisende med barn. Det tas ingen spesielle hensyn ved tildeling av bosted.
Ønsker man å flytte til et annet bosted (forutsatt at det finnes ledige alternativ) beregnes tillegget i henhold til differansen mellom den aktuelle prisen på bostedet man flytter til og grunnprisen på reisen man har kjøpt. Dette betales på reisemålet. Vær oppmerksom på at også avbestillingsgebyr for hotellet man flytter fra ofte kommer i tillegg.
Kontroller alltid at billetten stemmer overens med det du har bestilt.

Meny
Lukk

PakkereiserPakkereiser

Fellesskapet i sydligere strøk, med aktiviteter som morgentrim, turer, dans og utflukter.

FlyKun fly

Om du kun ønsker å bestille flybillett så er det mulig.

Lukk

Velg alder på barn

Antall barn 2 – 17 år. Eventuell rabatt gis på grunnlag av antall voksne. Maks 6 personer pr. bestilling. Spebarn under 2 år bestilles i en senere del av bestillingen.

Lukk

Velg antall rom

Hvis du ønsker flere rom må du gjøre flere separate bestillinger.

Min reise

Her kan du logge deg inn for å se alle opplysningene om din bestilling. Du kan også betale reisen, bestille tillegg og skrive ut din billett. Du kan også avbestille din reise her. Ditt passord og bestillingsnummer finner du på din bestillingsbekreftelse.