Vis booking Vis

Ferietips Madeira

1. Bestille fantastisk hjemmelaget is fra Isbaren «Gelateria Italiana da Lorenzo», beliggende bak en luke i en vegg i Largo do Phelps-gaten. Problemer med å finne den?  Bare gå etter køen!

2. Ta gondolbane til bydelen Monte og nyt en fantastisk utsikt over Funchal.  De mest vågale kjører kurvsleder i full fart gjennom gater og smau, kyndig ledet av erfarne kurvsledførere.

3. Reise på dagstur til naboøya Porto Santo.  Her tar du ferge fra Funchal, og du kan spise en herlig frokost på morgenturen bort og den lekreste middag på kveldsturen tilbake.  Øya er kjent for sin 9 km lange gylne sandstrand.

4. Vandre i Rue de Santa Maria, Funchals kunstnergate.  Den går fra salgshallen – gjennom gamlebyen og helt til den gule festningen. Gaten er viden kjent for de kunstneriske og fargerike inngangsdørene og er fylt med koselige restauranter og populære barer.

5. Gå på tur!  Her finnes utallige muligheter langs de milelange vanningskanalene som kalles Levada.  Velg mellom stupbratte fjellsider eller lettere stier i lavlandet, kortere eller lengre turer.

6. Besøke CR7.  Lurer du på hva det er?  Alle fotballinteresserte vet at verdens beste fotballspiller gjennom flere år, Christiano Ronaldo, er født og oppvokst på Madeira.  Et eget museum er viet til fotballstjernens reise fra gatefotball i Funchal til profflivet i Real Madrid.

Vi anbefaler det barnevennlige leilighetshotellet Golden Residence****
Store og komfortable leiligheter som passer familien perfekt.
Her kombineres solid bostandard med høyt servicenivå – her får du mye kvalitet for pengene.

Direktefly fra Bergen med SAS, hver søndag kl 14:25.